Мислите си, че сте влюбени, или поне така се надявате.

...
 
 
Мислите си, че сте влюбени, или поне така се надявате.
Коментари Харесай

ДАЛИ ТОВА Е ЛЮБОВ?

 

 

Мислите си, че сте влюбени, или най-малко по този начин се надявате. Залъгвате се, че обичате и сте обичани досега, когато тя – любовта ви раздрусва. Неочаквано като по учебник, тя се случва, тогава когато не вярвате към този момент в нея. За любовта няма възраст, някой я чака цялостен живот. Истинската обич е споделената, чиста и неподправена.

В днешни дни всеки човек мисли за себе си и по-малко за другите. В връзките на влюбени двойки, постоянно настава края, подбуден от неналичието на реципрочност. Забързани, ние си мислим, че любовта е даденост и ще остане такава, каквато сме я срещнали. Но това не е по този начин, тя ни застига, само че и отминава бързо, щом не успеем да я съхраним.

Приятелската обич също е доста забавно събитие. Става дума за обич, подбудена сред мъж и жена, които са били другари. Тази обич не идва от един път, само че пък остава вечно. Тя е плод на сходни натури, с идентични ползи, гледащи дружно напред.

Любовта от пръв взор е най-вдъхновяващата. Тя поразява и двамата внезапно, като топъл дъжд се изсипва над главите на двамата влюбени. Тя е безкрайна, красива, трайна и непроменяща се макар всички спънки, които може да срещне по пътя си. Може би тогава двамата влюбени имат сродни души. Те изпитват предпочитание да бъдат дружно непрестанно и усещат близостта си, сякаш постоянно е било по този начин.

Има обич и такава, която наранява, отблъсква и те прави трагичен. Това е несподелената обич. В нея единият човек се отдава безусловно на другия, а втория се усеща празен. Тази обич не прераства в пристрастеност нито в другарство. Напротив, тя е тежък непостижим товар и за двамата души. Накрая те се саморазрушават, остават безчувствени и излъгани.

Истинската обич, не може да се опише с думи. Тя е първична и необяснима. Случва се, като заря от слънчеви лъчи и изпълва с благополучие двамата влюбени. За тях времето стопира и всичко което ги заобикаля е красиво. Влюбените гледат на света по различен метод, той е добър, всичко става по-лесно. За влюбения човек няма невъзможни неща, той се трансформира и трансформира всичко към себе си.

Бъдете щастливо влюбени. Живейте живота с наслада и носете пъстри, радостни облекла, даже и когато вали. Дъждът също може да бъде хубав, стига под него да танцуват влюбени. Животът е къс момент, наследете му се и не спирайте да мечтайте.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР